SunAge på GamersGate

Misliker du at Blizzard går over til 3D med Starcraft 2? Da er kanskje nylanserte SunAge noe for deg.

Paradox og Lighthouse har i dag kunngjort at sanntidsstrategispillet SunAge har fått sin verdensomspennende premiere på nedlastningsportalen GamersGate.

Nostalgisk grafikkstil

SunAge er et sanntidsstrategispill i stil med isomertiske klassikere som Starcraft. All grafikken er i 2D, men detaljnivået er selvsagt en del høyere enn i de gamle spillene i samme stil.

Det er imidlertid ikke slik at SunAge er noen blåkopi av fortidens sanntidsstrategispill. Utviklerne i Vertex4 har nemlig flere nyheter på gang.

Blant annet loves vi et intuitivt system for formasjoner og et avansert køsystem for ordre. Dessuten kan spilleren forske frem alternative moduser for alle enhetene, noe som vil få store konsekvenser for slagkraften deres.

Handlingen foregår i en fjern fremtid, hvor jorden har blitt redusert til et uttørket ødeland. Menneskeheten er delt i to fraksjoner, de som fortsatt bevarer sin menneskelige eksistens og Raak-zun, en fanatisk sekt mutanter.

Når merkelige mekaniske vesener en dag dukker opp og åpner en portal til en ny, paradisisk verden er det duket for konflikt. Som menneskene, mutantene, eller de mekaniske Vokterne må du kjempe om kontrollen av den nye verdenen.

SunAge lanseres også i norske butikker. Mer informasjon finner du på spillets nettsted.

Siste fra forsiden