Sunrise-ekspansjon og ny TrackMania-versjon

Nadeo har fortalt at TrackMania Sunrise får en omfattende gratisekspansjon, og at det første TrackMania-spillet snart kommer tilbake i ny drakt.

I går kveld kunne TrackMania-tilhengere som følger med på spillets offisielle forum glede seg over gode nyheter fra den franske skaperen av serien, Nadeo. De har nemlig fortalt at TrackMania Sunrise får en gratis ekspansjon, slik som originalversjonen av TrackMania gjorde, og at denne kommer med en rekke nye byggeklosser, baner, kampanjer og innovasjoner.

Pakken får navnet TrackMania Sunrise eXtreme, og som dette tilsier vil innholdet være fokusert på ekstrem bilkjøring på ekstreme baner. De to bildene som har blitt lansert til nå støtter absolutt opp om disse påstandene, og du kan ta en kikk på dem ved å klikke her. Ekspansjonen skal lanseres i november.

TrackMania Sunrise eXtreme var imidlertid ikke alt Nadeo hadde å by på i går. De fortalte nemlig også at originalversjonen av TrackMania kommer til å bli relansert i en ny versjon som benytter seg av Sunrise-motoren. Grafikken vil naturligvis oppdateres, og spillet kommer til å få en rekke nye funksjoner, slik som Painter og MediaTracker-verktøyene fra TM: Sunrise.

Nyversjonen, som får navnet TrackMania: Original kommer dessuten med en ny spilltype og hundre nye byggeklosser. Den franske lanseringen er satt til oktober, og prisen vil ligge på cirka 20 Euro. Digital Jesters vil komme med offisiell informasjon angående den engelskspråklige lanseringen i neste uke. Det er ikke klart om TrackMania: SpeedUp! (gratisekspansjon nummer to til originalversjonen av TrackMania) er kansellert til fordel for TrackMania: Original.

Siste fra forsiden