Super Monkey Ball til PS2 og Xbox

Det britiske nettstedet Eurogamer forteller at Sega jobber med et nytt Monkey Ball-spill til PS2 og Xbox.

Spillet heter Super Monkey Ball Deluxe, og skal visstnok inneholde over 300 brett fra begge de tidligere GameCube-spillene i Monkey Ball-serien, samt 46 helt nye brett. Nettstedet forteller videre at spillet vil komme med et nytt "challenge"-modus som kombinerer de tre vanskelighetsgradene i originalspillet og et historiemodus med 12 "party games".

Denne informasjonen skal stamme fra kilder i handelsnæringen, og en av disse kildene skal ha fortalt at spillet vil lanseres omtrent på samme tid som Sonic Heroes ble lansert i år, da Sega var svært fornøyd med hvordan dette spillet klarte seg i butikkene. Det vil etter alt å dømme si at vi får se spillet tidlig neste år. Flere butikker har allerede ført opp dette spillet på nettstedene sine.

Super Monkey Ball 1 og 2 har begge gjort det svært godt på GameCube, og har jevnt over fått veldig gode kritikker. Hos Gamerankings.com, som samler sammen omtaler fra ulike engelskspråklige nettsteder og blader, ser vi at eneren i gjennomsnitt har fått ca. 88%, mens toeren har ca. 86%. Dette betyr at PS2 og Xbox-eiere har mye å glede seg til om kildene til Eurogamer viser seg å ha rett.

Siste fra forsiden