Super Monkey Ball til Revolution

Sega har kunngjort Super Monkey Ball: Banana Blitz for Nintendo Revolution.

Sukkersøte AiAi og vennene hans har allerede skaffet seg stor popularitet på dagens konsollsystemer, og nå har Sega kunngjort at de tar steget inn i den neste konsollgenerasjonen. Super Monkey Ball: Banana Blitz for Nintendo Revolution kommer med en haug av nye brett fulle av hjernetrim og reaksjonstester, og i tillegg får vi massevis av minispill spesielt designet for Revolution-kontrolleren.

Super Monkey Ball: Banana Blitz benytter seg kraftig av det spesielle kontrollsystemet til Revolution, og det fortelles blant annet at apekattene vil hoppe når du rykker fjernkontrolleren oppover. Det at apekattene nå kan hoppe gir gameplayet en ny dimensjon, som igjen gir designerne nye muligheter til å skape spennende og intrikate brett.

Minispillene skal være mer varierte enn noensinne, og inkluderer blant annet ringkasting (bare husk å ikke slippe kontrolleren når du "kaster" ringen din) og "whack-a-mole". Det fortelles ikke når Super Monkey Ball: Banana Blitz skal lanseres, men vi får sikkert mer informasjon på E3.

Siste fra forsiden