Super Swing Golf Pangya for Wii

Tecmo har kunngjort Super Swing Golf Pangya, et golfspill for Nintendos Wii.

Super Swing Golf Pangya er et golfspill for hele familien, som foregår i en lykkelig fantasiverden hvor alle kan kose seg med litt golf i ny og ne. Tecmo forteller at det er slutt på den tiden da virtuell golf ble spilt med tomlene og gamere ble sittende som passive observatører mens figurene på skjermen hadde all moroa; nå kan de selvfølgelig bruke Wii-kontrolleren til å slå ballen dit den skal (eller i sandhaugen like bortenfor).

Som vanlig med disse E3-kunngjøringene, får vi ikke akkurat enorme mengder med informasjon om gameplayet, men Tecmo forteller i det minste hvordan Wii-stikken kan brukes for å kontrollere slaget. Hvor langt du svinger den "bakover" bestemmer hvor kraftig du slår, og du kan også påvirke ballens luftige ferd ved å vri kontrolleren i den ene eller andre retningen.

Ellers loves vi flotte kostymer, en unik verden, forbedret grafikk (i forhold til tidligere spill i serien) og vakre baner. Spillet kommer med flere moduser, inkludert historiemodus, fritt spill og utfordringsmodus, og selvfølgelig kan flere spillere kjempe mot hverandre i ulike flerspillermoduser. Super Swing Golf Pangya kommer tidlig neste år.

Siste fra forsiden