Superbikes-oppfølger på vei

Black Bean har kunngjort Super-Bikes: Riding Challenge, en oppfølger til de populære Superbikes-spillene fra Milestone.

Suber-Bikes: Riding Challenge kommer til PS2 og PC, og Black Bean hevder at det er det mest realistiske og dyptgående motorsykkelspillet til nå. Spillet utvikles av Milestone, og Black Bean forteller at det har avansert fysikk, total kontroll over motorsyklistens bevegelser og et involverende gameplay som setter deg i setet på noen av klodens kraftigste tohjulinger.

Det fortelles også om overlegen kunstig intelligens og intens rivalisering med de datastyrte motstanderne, samtidig som grafikken og animasjonene kommer med et stort detaljnivå. Marco Minoli fra Black Bean forteller entusiastisk følgende:

- Opplevelsen presentert i Super-Bikes er så nært opp til virkeligheten at du nesten kan kjenne lukten av asfalten. De fleste mennesker kan kun drømme om å kjøre en motorsykkel av denne typen, men nå får alle muligheten til å prøve seg. Det er veldig spennende å jobbe med et team som har såpass erfaring innenfor sjangeren, og det var klart allerede fra starten at Super-Bikes var et annerledes og veldig spesielt spill.

Spillet skal etter planen komme i salg "snart", men noen eksakt utgivelsesdato er ikke gitt.

Siste fra forsiden