Supermassive Games vil vise fram 39 ulike skrekksjangere i ny spillserie

Man of Medan er det neste av mange spill fra Until Dawn-utviklerne.

Utviklerne av den populære skrekkspillserien Until Dawn, Supermassive Games, er stadig aktuelle med nye spill, og nå har de trukket sløret av deres nyeste prosjekt: The Dark Pictures Anthology.

Dette skal bli en serie på flere skrekkspill, hvor man stadig får servert nye fortellinger som er uavhengige av hverandre.

Sjefen for studioet, Pete Samuels, har følgende å si om prosjektet:

Det begynner bra ...
Skjermbilde fra YouTube

– Hvert spill i serien vil ha en splitter ny historie, en ny setting og nye figurer. Antologi-formatet gir oss muligheten til å utforske en rekke forskjellige skrekkundersjangere. Vi har identifisert 39 vi ville elsket å vise fram i antologien, men det vil ta litt tid!

Undersjøisk mareritt

... og så går det som forventet.
Skjermbilde fra YouTube

Det første spillet i The Dark Pictures Anthology går under tilnavnet Man of Medan, og skal fokusere på en gruppe dykkere som utforsker et undersjøisk vrak midt ute på havet. Som forventet går ikke oppdraget helt etter planen, og det tar ikke lang tid før de ulike hovedpersonene må kjempe for livet for å unnslippe det undersjøiske marerittet.

Forvent å se ekle monstre, viktige veivalg og flott «motion capture»-grafikk – altså alt det Supermassive Games er mest kjent for.

Man of Medan har planlagt lansering i 2019. Spillet er ikke PlayStation-eksklusivt (slik Supermassive-spill har for vane), men kommer i stedet til Xbox One, PlayStation 4 og Windows samtidig.

Until Dawn fikk god kritikk da vi anmeldte det i 2015:
– Et av de mest unike spillene til PlayStation 4 »

Siste fra forsiden