Alien får et nytt mobilspill

Alien: Blackout kommer snart

Mobilspillet er en oppfølger til Alien: Isolation.

Alien Isolation.
Alien Isalation

Spillselskapet D3go! har på sine hjemmesider avduket at de utvikler et nytt mobilspill kalt Alien: Blackout. Spillet utvikles i samarbeid med Foxnest Games og Rival Games.

I spillet skal du følge Amanda Ripley ombord på et alien-infisert romfartøy. Spillet vil inneholde syv forskjellige nivåer hvor du skal føre Amanda Ripley gjennom vanskelige oppgaver, kun ved å bruke romstasjonens krise-systemer.

D3 Go! beskriver spillet som at terroren av Alien blir brakt til live i spillet. Du skal holde deg i live mens du er sperret inne på Weyland-Yutani romstasjonen samtidig som en dødelig Xenomorph oppholder seg. Du må enten stole på den ødelagte stasjonens funksjoner, eller risikere å ofre andre i crewet for å overleve selv. Valgene du tar vil få følger for resten av spillopplevelsen.

Alien: Blackout slippes til iOS og Android snart.

Ble hintet til på Twitter

Forrige uke teaset den offisielle Alien-kontoen på Twitter med at noe nytt ville dukke opp.

– For 40 år siden forsvant Nostromo... i 2019 skal Amanda Ripley avdekke hemmelighetene som ble lagt igjen – uansett hva, lyder det i tweeten fra Alien-kontoen.

Nå fem år senere kommer det fram i teaseren at crewet som var på Nostromo, har lagt igjen en hemmelighet – en hemmelighet Amanda Ripley skal utforske i 2019 – 40 år etter hennes mor forsvant med skipet.

I Alien: Isolation var Amanda på søken etter svar på hvordan hennes mor hadde forsvunnet med skipet Nostromo. I søket hennes ender hun opp på den utrangerte romstasjonen Sevastopol. Her møter hun en dødelig Alien som har drept alle de beboende på stasjonen.

Vår anmelder lovpriset spillet i 2014 og beskrev det som «En intens og unik opplevelse som får deg til å sitte helt ytterst på pinebenken.»

LES OGSÅ: Se denne fantastiske Aliens-inspirerte Planet Coaster-banen »

Siste fra forsiden