Se denne fantastiske Aliens-inspirerte Planet Coaster-banen

Den 12 minutter lange berg-og-dal-banen ble bygget av en fan, og er proppfull av referanser til serien.

En fan har skapt en utrolig detaljert og gjennomarbeidet berg-og-dal-bane i Planet Coaster som er inspirert av filmen Aliens og Alien-universet. Du kan selv se den 12 minutter lange attraksjonen i videoen over.

Det skal ha tatt mer enn 2 måneder for Hin Nya å bygge det hele i spillet, og arbeidsmengden skinner gjennom. Rundt hver eneste sving ser vi områder, vesener og lyder fra det kjente filmuniverset. Lyseffekter og et musikkspor som er løftet fra filmen tonesetter det hele, mens man suser ned til LV-426. Vi skulle bare ønske vi kunne oppleve det hele i VR.

Aliens ble først sluppet i 1986, og er oppfølgeren til sci-fi-grøsseren Alien. James Cameron stilte som regissør i den mer actionpregede oppfølgeren, mens Sigourney Weaver igjen tok rollen som Ripley. Filmen regnes som en sterk klassiker, og er en toneangivende actionfilm fra 80-talet.

Kongen av fornøyelsesparkspill

Dette ser litt hyggeligere ut.
Frontier Developments

Vår anmelder greide nok ikke å bygge like omfattende baner i Planet Coster da det ble lansert på tampen av 2016. Han fant likevel veldig mye å sette pris på i spillet, som egentlig går ut på å bygge en fornøyelsespark og få den til å gå rundt.

– Å bygge park og passe på at man har nok arbeidere og god nok reklame fungerer ypperlig. Det burde helt klart vært mer hjelp å få, men slike mangler drukner litt når helhetsbildet skal oppsummeres. Til sammen gjør disse egenskapene at Planet Coaster blir tilnærmet perfekt. Spillet er et sant nestegenerasjons fornøyelsesparksimulatorspill, og er sannsynligvis et av de beste noen sinne, skrev han om spillet.

LES ANMELDLESEN: Planet Coaster er den nye kongen av fornøyelsesparken »

Siste fra forsiden