SuperPower 2 til Europa

Streber du etter verdensherredømme? I stedet for å leve ut dine syke fantasier i virkeligheten, slik som ett par andre personer vi kunne nevne, kan du nå gjøre det på datamaskinen din.

SuperPower 2 beskrives som et globalt geopolitisk simulatorspill som gir spilleren total kontroll over landet sitt. Du må styre med nasjonens økonomi, politikk og militærmakt, og sørge for at landet ditt ikke blir offer for en eller annen maktsyk nabo. I kampen for verdensherredømmet kan du blant annet benytte deg av økonomiske sanksjoner, politiske allianser og militære aksjoner.

Verden er gjenskapt i 3D, og gir deg muligheten til å se verden som en liten globus eller zoome deg helt inn slik at du kan ta de ulike festningene og byene på planeten vår i nærmere øyesyn. Spillet er basert på virkelig data fra CIA og den amerikanske marinen, og skryter av å ha den mest omfattende informasjonsdatabasen samlet inn for et dataspill noensinne. I tillegg til den åpne hovedkampanjen hvor verden blir din sandkasse, kommer SuperPower 2 med en rekke scenarier og kampanjer.

I flerspiller får opp til 32 diktatorspirer mulighet til å kjempe mot hverandre, og hver av disse får kontroll over en av spillets 193 spillbare nasjoner. Kanskje tiden er inne for å endelig ta tilbake Hjemtland og Herjedalen fra Sverige, eller hva med å leke verdenspoliti som USA? Det er nok utvilsomt mye mer interessant om kameraten din kontrollerer Nord-Korea eller Iran.

SuperPower 2 utvikles av Golemlabs og skal etter planen komme ut til vinteren.

Siste fra forsiden