Supersterke soldater og romvesner i bokform

Supersterke soldater og romvesner i bokform

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Nå er det klart at en roman basert på Crysis 2 er på vei. Denne skal publiseres i samme tidsvindu som det etterlengtede Crysis 2, og det er sci-fi-forfatteren Peter Watts som står for ordene. Han har tidligere skrevet blant annet Maelstrom, Starfish og Behemoth. Crysis-boken har foreløpig navnet Crysis: Legion.

Når det gjelder handlingen til boken så følger det som sagt spillet. En skummel utenomjordisk hær står klare til å invadere New York. For å strø salt i såret lider menneskebefolkningen av en dødelig pandemi som sprer seg som ild i tørt gress.

Crytek forteller at bare én mann kan redde verdenen og jage romvesnene hjem igjen og deretter sørge for at de aldri kommer tilbake. For å klare dette må mannen ta i bruk den ypperste våpen-og rustningsteknologien som er tilgjengelig.

Crysis 2 skal etter planen lanseres i mars neste år, til Xbox 360, PC og PS3.

Les også: Spill Crysis 2 i mars
Les også: Første Crysis 2-beta kun på Xbox 360
Les også: Crysis-studio kunngjør nytt spill


(Kilde: Joystiq)

Kommentarer (2)

Forsiden akkurat nå

Til toppen