Crysis-studio kunngjør nytt spill

Crysis-studio kunngjør nytt spill

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Crysis 2 er fremdeles på vei, men allerede har både spillet og motoren vunnet flere priser. Nå har utvikleren Crytek annonsert en ny Cryengine 3-basert tittel, og denne gangen er det flerspillerkrig som står i fokus.

Spillet heter Warface og foregår i en nær fremtid i et stort spillunivers som hele tiden vil oppdateres. Warface vil legge vekt på å gi spillerne en filmatisk opplevelse og blir et historie -og oppdragsbasert spill med et komplett klassesystem.

Spillet er co-produsert av Cryteks nyopprettede avdeling i Seoul i Sør-Korea og skal visstnok utvikles spesielt for det asiatiske markedet, hva nå enn dette innebærer i praksis.

Studioet har i alle fall høye ambisjoner for spillet og tar sikte på å revolusjonere sjangeren med Warface.

– Vi gleder oss til å debutere i Sør-Korea med Warface og til å levere en engasjerende og virkelig unik opplevelse, sier Crytek-sjef Cevat Yerli i pressemeldingen.

Warface skal lanseres til PC, og verken øvrige plattformer eller dato er nevnt foreløpig, men spillet vil altså først slippes i Asia.

Les også: Første Crysis 2-beta kun på Xbox 360
Les også: – Spilleren vil involveres på nye måter
Les også: Crysis i New York

Kommentarer (6)

Forsiden akkurat nå

Til toppen