Svensk krigsspill får utgiver

I Storm: Frontline Nation må du kjempe om makten i Europa.

Første gang vi hørte om det svenske strategispillet Storm: Frontline Nation var i 2006, men nå ser det endelig ut til at det begynner å nærme seg en utgivelse. Den ferske, tyske spillutgiveren Just a Game har nemlig sikret seg de verdensomspennende distribusjonsrettighetene til spillet.

Alle elsker heksagoner.

Storm: Frontline Nation er et turbasert strategispill hvor handlingen er satt til et moderne Europa og Nord-Afrika. Finanskrisen har ført til store samfunnsmessige problemer, og med disse følger krig. Du får rollen som en av 45 stater, og målet ditt er ikke bare å overleve, men å dominere.

Spillet blander storstrategi og taktikk. I strategidelen vil du forske frem nye teknologier, produsere militærenheter og bruke diplomati for å skaffe allierte (eller dolke dem i ryggen). I taktikkdelen styrer du styrkene dine i turbasert modus, og får tilgang på 20 forskjellige typer land-, sjø og luftenheter.

I tillegg til kampanjemodusen inneholder spillet muligheter for flerspiller og «skirmish»-kamper mot datamotstanderne. Det er ikke klart når Just a Game forventer å gi ut Storm: Frontline Nations, som for øyeblikket kun er under utvikling for PC.

Siste fra forsiden