Svi gummi i Moskvas gater

Buka har akkurat kunngjort at de jobber med et nytt bilspill hvor du får suse rundt i den russiske hovedstaden Moskva.

Spillet heter Moscow Rush, og utvikles av samme selskap som lagde det relativt middelmådige skytespillet March! Offworld Recon. I dette spillet får du rollen som en vanlig ung gutt som kanskje er litt for opptatt av biler og de tingene som følger med. Drømmen er naturligvis å vinne millioner av dollar på ulovlige gateløp.

Du starter spillet med en gammel russisk skranglekasse og relativt tom lommebok, men det finnes mange måter å tjene penger til drømmebilen på. Du kan for eksempel kjøre gateløp eller involvere deg med en kriminell gjeng for etter hvert å bli lederen deres.

Buka skryter av at spillet kommer med en realistisk fremstilling av Moskva by, med et dynamisk trafikksystem som sørger for at det ikke alltid blir like lett å komme dit du vil. I tillegg inneholder spillverdenen en rekke bilforhandlere og verksted hvor du kan kjøpe alle slags oppgraderinger til bilen din. Spillet inneholder en fleksibel historiebasert kampanje, og dessuten vil du kunne kjøre i "free ride"-modus, samt spille over mot venner over et lokalt nettverk.

Moscow Rush er planlagt utgitt i løpet av første kvartal neste år. Her er de første skjermbildene:

Siste fra forsiden