Sword of the Stars

Her er en ny demo av strategispillet Sword of the Stars, som gir et oppdatert bilde av hva dette stjernekrigsspillet har å by på.

Sword of the Stars er et såkalt 4X-strategispill, hvor du får rollen som interplanetarisk hersker i et fiendtlig univers. Spillet har generelt blitt godt mottatt hos strategientusiaster verden over, og er på mange måter et typisk spill fra et uavhengig utviklerstudio som virkelig bryr seg om det de gjør.

Nå har utgiver Lighthouse Interactive gitt ut en ny demo av spillet. Denne kommer med omtrent det samme innholdet som den forrige demoen, men benytter seg av oppgraderingene i versjon 1.1.1. Det vil si at brukergrensesnittet er forbedret, flerspillerlobbyen fungerer bedre, samtidig som utviklerne har implementert en serie funksjoner etter ønske fra spillmiljøet.

Demoen (som er på ca. 230 MB) inneholder to spillbare raser; menneskene og de reptilianske (og litt apeaktige) Tarkas. Handlingen foregår i en "kuleformet" galakse med 40 stjerner, og du kan spille så lenge du vil. I forhold til forskning får vi imidlertid en del begrensninger, så for å få mulighet til å forske deg frem til de heftigste våpnene og skipene må du nok pent kjøpe fullversjonen.

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden