Sword of the Stars

Kongen over verdensrommet

Romstrategispillet Sword of the Stars har nylig kommet i en ny utgave. Her er en oppdatert demo.

Sword of the Stars er et romstrategispill hvor målet er å bygge opp et mektig imperium i det ytre rom. Her kjemper en rekke raser om makten, og om du har tenkt å komme noen vei må du regne med blodig krig.

Sword of the Stars lar deg skape dine egne romskip fra bunnen av.

Spillet lar deg designe dine egne romskip ved hjelp av hundrevis av ulike komponenter som du kan forske deg frem til. Deretter kan du skape egne formasjoner hvor de individuelle egenskapene til romskipene dine kommer til sin rett.

Det strategiske gameplayet foregår i en turbasert modus ikke ulik den vi finner Galactic Civilizations (men noe mer krigsfokusert, og i et tredimensjonalt univers). Selve kampene kan utspilles i sanntid, slik at du får direkte kontroll over skipene dine.

Nå har utgiver Lighthouse Interactive gitt ut en samlerutgave av spillet, som inneholder både originalspillet, ekspansjonspakken Born of Blood og en hel rekke forbedringer basert på tilbakemeldinger fra spillets omfattende miljø.

I den forbindelse har de også lansert en ny spillbar demo av Sword of the Stars. Målet med denne er å gi nye spillere en sjanse til å se hvordan spillet arter seg med de nyeste oppdateringene på plass.

Demoen lar deg spille som tre av spillets raser (menneskene, liir og tarkas) i enspiller eller flerspillerkamper lagt til to ulike galakser. Totalt får du spille i 150 turer. Installasjonsfilen er på 346 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Oppdatering: Det ser ut til å ha vært noe galt med nedlastningen. Dette skal nå være fikset.

Siste fra forsiden