Syng favoritt-hits på Xbox 360

Varm opp stemmebåndene og syng med til verdens største musikkslagere.

Da er det bare for alle Xbox 360-eiere å sende ut nabovarsler og invitasjoner til heftige karaokefester, for til høsten slippes et nytt syngespill.

Gjenhør med hits

Spillet det er snakk om heter Lips: Number One Hits og er det andre spillet i den Xbox 360-eksklusive serien, som startet med lanseringen av Lips i fjor. Idéen denne gangen er å la spillerne synge med til en lange rekke populære hits innen mange forskjellige musikksjangre. Alle de store landeplagene er du med andre ord ennå ikke kvitt.

Nyttig verktøy for Idol-aspiranter?

Blant låtene i Lips: Number One Hits finner man verdenssuksessen "Viva la Vida" av Coldplay, "U Can't Touch This" med MC Hammer, "Pretty Woman" av Roy Orbinson og megahiten "Apologize" med Timbaland featuring One Republic. I tillegg vil det bli mulig å laste ned nye sanger hver uke med Xbox LIVE.

Det spesielle med Lips-serien er at mikrofonene som medfølger er trådløse og bevegelsessensitive, noe som gjør at sangerens handlinger og bevegelser registreres i spillet. Dermed er det altså duket for mer involverende og aktive stuegulv-opptredener.

Lips: Number One Hits skal nå norske butikkhyller i løpet av oktober.

(Kilde: Pressemelding)

Siste fra forsiden