System 3 med to Wii-spill

Den britiske utgiveren System 3 har fortalt litt om to kommende Wii-spill, Gottlieb Pinball Classics og Super Fruitfall.

System 3 har kunngjort at de vil ha to Wii-spill klare til den europeiske lanseringen av Wii, men til å begynne med ser det ut som disse kun kommer til Storbritannia. Spillene det snakkes om er flipperspillet Gottlieb Pinball Classics og hjernetrimspillet Super Fruitfall.

Gottlieb Pinball Classics

Gottlieb Pinball Classics bygger videre på de tidligere utgitte versjonene for PlayStation 2 og PSP, men kommer med et helt nytt kontrollsystem som er utviklet eksklusivt for Wii. Spillet skal levere en autentisk flipperspillopplevelse som fanger både gameplayet og de visuelle og lydmessige aspektene av det å spille flipperspill på ordentlig.

Spillet kommer med det System 3 mener er de elleve beste flipperspillene laget av Gottlieb, og alle skal være svært autentiske. Handlingen sees fra seks forskjellige kameravinkler. Spillet får også støtte for at opp til fire spillere kan konkurrere med hverandre, og vi får dessuten opplåsbart innhold og skjulte flipperspill.

Super Fruitfall er et todimensjonalt hjernetrimspill for hele familien, og som vanlig i denne sjangeren loves vi et gameplay som er enkelt å lære men vanskelig å mestre. Spillerne må rotere spillbrettet for å sortere ulike frukter i grupper, og når en viss mengde frukter av samme type har kommet sammen, elimineres de fra spillet.

System 3 forteller at Super Fruitfall har et ukomplisert kontrollsystem, en perfekt vanskelighetskurve og en festlig flerspillermodus der du kan utfordre andre familiemedlemmer i en-mot-en konkurranser.

Siste fra forsiden