StarCraft II: Legacy of the Void

Ta med deg en kompis i vår nye StarCraft II-turnering

Gamer.no arrangerer stor konkurranse i den morsomme samarbeidsmodusen.

Blizzard Entertainment

Når etterlengtede Legacy of the Void slippes 10. november får vi endelig en avslutning på StarCraft II-trilogien som startet med Wings of Liberty i 2010. I tillegg til et fokus på den høybårne Protoss-rasen får vi noen nye enheter, nye kart og nye spillmoduser.

To spillere deler kontroll over samme hær

En veldig spennende spillvariant er «Archon Mode», der to spillere kan dele kontroll over én og samme hær. Dette er et frieri til spillere som ikke ønsker å hoppe ut alene i den konkurransefokuserte flerspillerdelen. Én spiller kan for eksempel fokusere på å samle ressurser og bygge bygninger mens en annen kontrollerer styrkene i kamp. Svært mange StarCraft-fans har høye forhåpninger til denne modusen.

StarCraft II: Legacy of the Void.

Nå åpner vi påmeldingen til en stor turnering i nettopp «Archon Mode» her på Gamer.no. I samarbeid med Blizzard arrangeres en turnering som skal være et breddetilbud for miljøet og spillere som vil forsøke seg i en uformell og annerledes konkurranseform, ikke ulikt de veldig populære to-mot-to-turneringene Gamer.no har arrangert i Rocket League og FIFA.

Meld på ditt lag til turneringen her »

Turneringen starter med et gruppespill mandag 23. november. Lagene får én uke på seg til å gjennomføre tre kamper i gruppespillet, og de to beste fra hver gruppe går videre til en utslagscup som spilles en kveld uka etter.

Gamer.no har valgt denne formen for å gjøre det enklere for de som ikke er vant med å delta i konkurranser.

Slik registrerer du et lag for å delta i turneringer på Gamer.no »

Mange premier og casting

Premiene er ikke klare enda, men det blir mange premier til flere, fremfor noen få til de aller beste.

Eskil «Fearsome» Uggen og Julian «DogSledder» Nash, kjent fra League of Legends-sendingene i Telenorligaen vil vise og kommentere kampene på GamerTV.

I tillegg er Gamer.no i dialog med BarCraft om et samarbeid, og vil gjerne komme i kontakt med andre i Norge som ønsker å skape et morsomt publikumsarrangement rundt denne turneringen. Ta kontakt med Claes Halvorsen, kommersielt ansvarlig hos Gamer.no, dersom du vil engasjere deg i dette.

Les også
Anmeldelse: StarCraft II: Legacy of the Void

Trenger du en partner til denne turneringen? Prøv lykken i Spillermarkedet »

PS: Vi forventer nye avsløringer om StarCraft II: Legacy of the Void under Blizzcon 6. og 7. november. Følg med for oppdateringer her på Gamer.no utover uka.

Siste fra forsiden