Ta opp kampen i Saints Row 2

Ny innholdspakke kommer til Xbox Live og PSN 16.april.

Saints Row 2 kom i fjor høst og ble godt mottatt. Spillet som er et såkalt åpen verden-spill gir deg frie tøyler til å herje i den fiktive byen Stillwater. Vi kalte spillet "et herlig actionspill fullstappet av sort humor og brutal moro" og nå kommer det mer innhold til herligheten i form av nedlastbare innholdspakker.

James Torbit, DLC-produsent i THQ, røper i intervjuer med både IGN og Eurogamer at de jobber med tre nedlastbare innholdspakker til Saint Row 2. Det er den første av disse som blir sluppet 16.april.

Innholdspakken ved navn Ultor Exposed innholder blant annet tre nye oppdrag, nye klær og nye kjøretøy. I de nye oppdragene sentrerer handlingen seg rundt en mikrobiolog som ønsker å ta hevn på det onde selskapet Ultor. Denne mikrobiologen er modellert etter og har stemmen til Tera Patrick og det er visst også mulig å få med henne som din "sidekick" når du ramponerer deg gjennom Stillwaters gater. Det virker altså ikke som om Saints Row 2 har tenkt å bli mer barnevenlig med denne oppdateringen.

Pakken skal koste 800 poeng på Xbox Live eller £7.99 på PlayStaion Network, noe som tilsvarer omlag 80 norske kroner.

Kilde: IGN og Eurogamer

Siste fra forsiden