Ta over verden i Supreme Ruler 2020

BattleGoat har fortalt at de jobber med en etterfølger til det geopolitiske strategispillet Supreme Ruler 2010.

Supreme Ruler 2020 er et dypt strategispill som vil kombinere politiske, diplomatiske, økonomiske og militærstrategiske elementer for å levere det utviklerne i Battlegoat Studios kaller det ultimate geopolitiske simulatorspillet.

I forhold til forgjengeren, Supreme Ruler 2010, får vi forbedret grafikk med kart og enheter i høyere oppløsning, forbedret lyd og musikk (inkludert regionspesifikk bakgrunnsmusikk), den neste generasjonen av Battlegoats kunstige intelligens, et mer strømlinjeformet brukergrensesnitt og mulighet til å spille i en liten region eller hele verden på ett enkelt spillbrett.

Dessuten loves vi en spennende ny sandkassemodus som lar spillerne skreddersy spillopplevelsen fullstendig. Sjefsdesigner David Thompson forteller at Battlegoat har studert alle tilbakemeldingene og forslagene de har fått etter utgivelsen av originalspillet, for å ta Supreme Ruler-serien til det neste nivået.

Battlegoat vil fortelle mer om Supreme Ruler 2020 etter hvert som utviklingen nærmer seg slutten. For øyeblikket planlegger de å ha spillet klart til lansering innen tredje kvartal neste år. Mer om serien finner du hos BattleGoat.

Siste fra forsiden