Tabbe utsetter Pro Cycling Manager 2006

Årets utgave av Pro Cycling Manager blir igjen utsatt. Årsak: Den første forsendelsen ble levert med fjorårets utgave.

Pro Cycling Manager-serien har blitt veldig populært i Norge, og med Tour de France i full gang på TV-skjermene, er det mange trenerspirer som gjerne kunne tenke seg å komme i gang med årets utgave. Pro Cycling Manager 2006 skulle opprinnelig lanseres i Norge 30. juni, men ble i siste liten utsatt til 5. juli.

Nå er utgivelsen nok en gang utsatt, denne gang til 11. juli og grunnen er feilpakking. En tabbe fra leverandøren førte til at alle de nordiske spilleskene inneholdt CD-er til fjorårets versjon. Den norske distributøren K.E. Media satser på at dette blir den siste utsettelsen for 2006-utgaven.

Årets utgave setter spilleren i rollen som treneren for et av 50 profesjonelle sykkellag fra 2006-sesongen. Du må stå for trening, utstyr og andre utgifter, for å sørge for at laget ditt gjør det godt i offisielle mesterskap verden over.

Når laget ditt starter et sykkelritt får du presentert handlingen i 3D, og i denne delen av spillet må du bestemme taktikken til syklistene dine. Spillet skilter også med Tour de France-lisens, som betyr ekte navn på syklistene.

Du må bestemme om syklistene skal rykke, følge feltet eller kjøre sitt eget løp, og passe på at de har krefter igjen til en sluttspurt. Løpene kommenteres underveis, og du har i tilgang til grundige data om syklistenes fysiske tilstand. Spilleren kan også sette sammen personlige etapper.

Siste fra forsiden