Epicenter Major Dota 2

«Taiga» ble historisk fredag

Blir første nordmann i The International etter at Alliance slo Gambit i Epicenter Major.

Her er «Taiga» i aksjon under gruppespillet i Moskva.
Epicenter

Oppdatert 29.06: Fredag ettermiddag gikk Alliance seirende ut av sin kamp mot Gambit, noe som betyr at laget er sikret plass i The International. Le blir med det første nordmann, og historisk i The International-sammenheng.

Le har ikke mulighet til å svare på spørsmål underveis, da han og laget ønsker å fokusere videre på major-turneringen. Gamer.no kommer tilbake med mer etter den er ferdigspilt.

Opprinnelig sak følger.

Denne uken har Epicenter-majoren i Moskva hatt sin gang. Gruppespillet er ferdig, og det er klart for sluttspillet. Norske Tommy «Taiga» Le og hans lag, Alliance, er med midt i sluttspillet. Premiepotten er på 8,5 millioner kroner, men det kanskje viktigste er å sikre seg Pro Circuit-poeng, noe som igjen kan gi en billett til The International senere i år.

«Taiga» og hans Alliance ligger for øyeblikket rangert på 12. plass på Pro Circuit-tabellen, og det er nettopp de 12 beste som går videre til The International. Derfor betyr et godt resultat Moskva ganske mye for laget.

Tøft gruppespill

Tommy «Taiga» Le og Alliance kan ta et langt steg mot The International 2019.
Epicenter

Le og Alliance fikk det tøft i gruppespillet. Med én seier og to tap betyr at laget stiller i den nedre delen av sluttspillet. Ergo ett tap til, og laget er ute. Kampene flyttes også over til scene i hovedsluttspillet, noe som vil øke presset på lagene.

Neste kamp i sluttspillet er mot Gambit Gaming. Dette er også laget som ligger like bak Alliance på Pro Circuit-tabellen, noe som betyr at seierherren i denne kampen vil sikre en plass i The International.

Se kampen mellom Alliance og Gambit på Epicenter sin Twitch-kanal fredag klokken 14:00 »

Det har ikke lykkes Gamer.no å komme i kontakt med «Taiga» under turneringen.

Sendeskjema

Under ser du sendeskjema for sluttspillet. Alle kampene spilles i best av tre-format, med unntak av finalen som er best av fem.

Les også
Telialigaen dobler premiepotten våren 2019

Fredag 28. juni

11:00 - PSG.LGD vs OG
14:00 - Alliance vs Gambit
17:00 - Team Liquid vs Vici Gaming

Lørdag 29. juni

11:00 - TNC Predator vs PSG.LGD eller OG
14:00 - Virtus.Pro vs Alliance eller Gambit
17:00 - Kamp #5 taperbraketten

Søndag 30. juni

11:30 - Finale taperbraketten
15:00 - Finale (best av fem)

Siste fra forsiden