Lord of the Rings - Weta Workshop

Take-Two lager Ringenes herre-spill med Weta Workshop

Lover en opplevelse som er veldig annerledes enn det fans har spilt før.

Illustrasjonsbilde hentet fra Middle-earth Enterprises.
Middle-earth Enterprises

Take-Two Interactive og underavdelingen Private Division avslørte mandag at arbeidet er i gang med et nytt spill basert på Ringenes herre. Spillet utvikles i samarbeid med Weta Workshop, kjent for sitt arbeid med kostymer og spesialeffekter i Peter Jacksons Ringenes herre-filmtrilogi.

Private Division og Weta Workshop samarbeider om å lage det nye Ringenes herre-spillet.
Take-Two Interactive

I en pressemelding skriver Private Division at spillet fortsatt er tidlig i utviklingsfasen, men at målet er å lansere det i løpet av regnskapsåret 2024. Det vil altså si en gang før 1. april 2025.

Ellers har partene røpet lite om hva slags historie som skal fortelles og hva slags spill det er snakk om. Sjefen for Wetas spillavdeling lover imidlertid en opplevelse som er ulik noe fans har spilt før.

– Det er et privilegium å få skape et nytt spill satt i Midgard, spesielt et som er så forskjellig fra det fans har spilt tidligere. Som fans av serien er vi veldig spent på at fans skal få utforske Midgard på en måte de aldri har gjort før, og å introdusere nye fans til Ringenes herre-magien, sa Amie Wolken.

Prosjektet har sikret seg rettighetene til samtlige publiserte verker i serien, med kreativ frihet til å tolke Tolkiens fortellinger etter utviklernes ønske. Så får vi se akkurat hva det betyr når Private Division deler flere detaljer etter hvert.

LES OGSÅ: Return to Moria er et Ringenes herre-basert overlevelsesspill »

Siste fra forsiden