The Lord of the Rings: Return to Moria

Return to Moria er et Ringenes herre-basert overlevelsesspill

Samle opptil åtte spillere og grav deg ned i Tolkiens mystiske gruver.

Noen gang lurt på hva som skjedde med de mørke steinhallene i Moria etter at Frodo og kompani feide gjennom der i Ringenes herre? Det har utviklerne i North Beach Games og Free Range Games tenkt til å svare på i The Lord of the Rings: Return to Moria.

«Här stannar vi och röker tobak.».
Middle-earth Enterprises

Spillet, som ble avduket under Epic Games Showcase denne uken, er et overlevelses- og byggespill satt til Tolkiens sagnomsuste univers. Her skal spillere utforske de en gang så stolte dvergegruvene i Tåkefjellene, med mål om å gjenerobre Moria.

Enten alene eller i grupper på opptil åtte må man jakte på mat, sanke ressurser og bygge det man trenger av både verktøy og hus. Samtidig må man ta opp kampen mot det som bor av monstre i gruvene, der bruk av lys blir en viktig forsvarsmekanikk.

Traileren øverst i artikkelen gir et lite glimt av opplevelsen som venter. Her viser North Beach frem både navigering av de dype gruvesjaktene, kamper mot orker og produksjon av ulike rustninger og annet utstyr.

The Lord of the Rings: Return to Moria kommer til PC til våren 2023. Spillet blir eksklusivt for Epic Games Store, og utviklerteamet har foreløpig ikke sagt noe om planer for å lansere på konsoll.

Les alle spillnyhetene fra årets E3-sommer »

Siste fra forsiden