Grand Theft Auto 6 - PC

Take-Two om GTA 6 på PC: – Rockstar vil komme med flere kunngjøringer når tiden er inne

Rockstar

TLDR

  • Grand Theft Auto 6 er så langt kun bekreftet for PlayStation 5 og Xbox Series X/S, og Rockstar har ikke sagt noe om en mulig PC-lansering.
  • Take-Two-sjef Strauss Zelnick antydet at mangelen på en kunngjøring ikke betyr at det ikke vil skje, og at Rockstar vil komme med eventuelle kunngjøringer når tiden er inne.
  • Grand Theft Auto 6 skal lanseres høsten 2025, men en mer nøyaktig konsolldato er enda ikke satt.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

Grand Theft Auto 6 er foreløpig kun bekreftet for PlayStation 5 og Xbox Series X/S. Rockstar har ikke sagt noe om muligheten for en PC-lansering, men ifølge Take-Two-sjef Strauss Zelnick trenger ikke det å bety noe som helst.

Sjefen for Rockstars eierselskap ble intervjuet under forrige ukes TD Cowen-konferanse (via VGC). På spørsmål om GTA 6 på PC påpekte Zelnick at alt skjer til sin tid.

– Mangelen på en kunngjøring betyr ikke at noe er låst så vidt jeg kan se, fordi det eneste som skjer etter mangelen på en kunngjøring er en kunngjøring – eller at mangelen på en kunngjøring fortsetter. Det kan vel også skje, antar jeg. Det virker riktignok heller ikke som om det er noe som låser seg for all fremtid.

Den første traileren for GTA 6 ble avduket i desember.

Take-Two-sjefen minnet deretter om at Rockstars tilnærming til ulike plattformer bør være kjent kost.

– Rockstar har en tilnærming til plattformer som vi har sett før, og de vil komme med flere kunngjøringer når tiden er inne. Jeg tror det er riktig strategi for det vi driver med å være der forbrukerne er, og det dette selskapet tradisjonelt sett har gjort er å imøtekomme forbrukere hvor enn de er, på enhver plattform der det passer seg over tid.

Rockstar-spill har i nyere tid hatt en tendens til å komme til konsoller først, og deretter PC en gang senere. Grand Theft Auto V brukte 17 måneder på overgangen til PC, mens det tok Red Dead Redemption 2 hakket over 13 måneder.

Grand Theft Auto 6 har enda ikke fått noen offisiell slippdato, men lanseringsvinduet er nå satt til «høsten 2025». Så får vi se om og når mangelen på en PC-kunngjøring går over en gang etter det.

LES OGSÅ: Mye tyder på at Red Dead Redemption kommer til PC »

Siste fra forsiden