Red Dead Redemption PC

Mye tyder på at Red Dead Redemption kommer til PC

En datatråler snappet opp markedsføringstekst.

Kommer Red Dead Redemption endelig til PC?
Rockstar Games

Helt siden Red Dead Redemption ble lansert i 2010 har det versert rykter, ønsker og inbitte håp om en PC-versjon. Noe slikt materialiserte seg likevel aldri, og i 2015 ble det til og med hevdet at en PC-versjon aldri var planlagt.

Nå har håpet blusset opp igjen, etter at «Tez2» – en fyr som saumfarer data rundt alt Rockstar pusler med – oppdaget noen nye tekstsnutter gjemt i en fil i Rockstars Game Launcher-program.

Filen inneholder tekst som er ment å markedsføre Red Dead Redemption på PC. Teksten ligger under headeren "RDR_ProductPromotion_Intro_Body", og høres ut som noe markedsføringsavdelingen kan ha kokt sammen.

«Reis gjennom det vidstrakte amerikanske vesten og Mexico i Red Dead Redemption, og i zombie-skrekk-sidespillet, Undead Nightmare - nå på PC.»

Dette er samme oppsett som Rockstar bruker for å markedsføre Grand Theft Auto V i programmet, hevder Tez2.

Som alltid er det langt fra sikkert at disse gjemte tekstsnuttene faktisk resulterer i noe håndfast, eller er ment som noe annet enn testdata, men foreløpig virker det hele lovende. Det hjelper nok også at spillet faktisk fikk en nylansering på PlayStation 4 og Xbox One i fjor høst, så en PC-variant som bygger på denne mini-oppussingen virker ikke usannsynlig.

Akkurat når Rockstar i så fall vil avduke PC-versjonen av det gamle spillet er det litt vanskelig å spå, men spillet ble opprinnelig lansert 18. mai 2010.

LES OGSÅ: Rockstar vet at Grand Theft Auto 6 må «overgå spillernes forventninger »

Siste fra forsiden