Take-Two ønsker å gi ut Juiced

Take-Two har lagt inn et stort bud på utgivelsesrettighetene til bilspillet Juiced, etter at den forrige utgiveren gikk konkurs.

Etter at Acclaim gikk konkurs har flere av titlene deres gått en høyst usikker fremtid i møte. Nå ser det i alle fall ut til at bilspillet Juiced finner veien ut i butikkene. Den amerikanske utgiveren Take-Two har lagt inn et bud på litt over åtte millioner dollar for å få hendene i utgivelsesrettighetene.

Sjefen for Juice Games bekrefter at de har mottatt et bud fra Take-Two, men sier at det fremdeles er noen detaljer som må på plass. Det viktigste for dem er å sikre at spillet får en utgiver som ønsker å investere det som er nødvendig for at spillet skal bli en suksess. Juice Games har jobbet med spillet i 20 måneder, og utviklingen er nå helt ferdig - det eneste som gjenstår er å få spillet ut i butikkene.

Juiced ser ut til å kunne bli et svært godt spill, så vi håper forhandlingene fører frem slik at vi får hendene i fullversjonen så snart som mulig. Nettstedet Computer & Video Games har kilder som hevder at det jobbes mot en lansering før jul, men Juice Games kan naturligvis ikke komme med noen offisiell kommentar til dette så lenge forhandlingene er underveis.

Siste fra forsiden