Taktikk med svevende seilskip

Windchaser er et taktisk spill hvor vi får kontroll over svevende seilskuter i et mystisk fantasiunivers.

Anaconda har kunngjort at de vil gi ut Windchaser, fra tyske Chimera Entertainment, i løpet av første kvartal 2008. Windchaser er et taktisk krigsspill der spilleren får kontrollere svevende og tungt bevæpnede seilskuter.

Handlingen foregår i et fantasiland som kalles Ensai, som en gang huset mektige sivilisasjoner. En apokalyptisk krig sendte dem imidlertid i graven, og nå preges landskapet av mindre samfunn som bruker en blanding av gammel magi og ny teknologi.

For øyeblikket lever de sammen i fred, og fokuserer ressursene sine på handel. Mye av makten befinner seg i hendene til små og store handelslaug, litt som i Hansatiden i Nord-Europa.

Freden skal imidlertid ikke vare lenge. Det foregår hard konkurranse mellom de store laugene, og metodene som brukes er ikke alltid like siviliserte. Dessuten begynner religiøse splittelser å skape strid mellom folkegruppene, og snart har vi det gående igjen.

Du leder et av de viktigste handelslaugene i Ensai, og den mektige seilskuten du kontrollerer er laugets mobile hovedkvarter. Du må rekruttere nye soldater til skipet ditt (og disse forbedres etter hvert som de får erfaring), samle magiske gjenstander og skreddersy og oppgradere skipet ditt.

Siste fra forsiden