Taktisk action i Sør-Amerika

El Matador har heldigvis rimelig lite med tyrefekting å gjøre - dette er et tredjepersons taktisk actionspill som foregår i Sør-Amerika.

I pressemeldingen sin skriver Cenega at spillet er et taktisk actionspill i tredjeperson som inneholder snikeelementer. Det bygger på velprøvde spillelementer fra sjangeren og forbedrer dem ved hjelp av ny teknologi. Spillet foregår i Sør-Amerika, og historien omhandler korrupsjon, hevn, moralske dilemmaer og til slutt, rettferdighet. Sentralt i spillet er kampen mot de mektige og nådeløse narkotikakartellene.

El Matador vil inneholde en rekke teknologiske hjelpemidler som vil tillate deg å snike deg ubemerket inn bak fiendens linjer. I denne typen spill er det viktig at den kunstige intelligensen er troverdig, og dette er noe utviklerne har jobbet mye med. Fienden vil være organisert i et hierarki hvor "sjefene" gir ordre til de underordnede. Dessuten vil de kunne koordinerer angrepene sine og systematisk gjennomsøke områder hvis de mistenker at noen skjuler seg der.

Grafikken ser allerede ganske pen ut, og takket være de spesielle søramerikanske omgivelsene ser dette spillet ut til å få et visuelt særpreg som skiller det fra mengden. El Matador utvikles av Plastic Reality, selskapet som stod for Korea: Forgotten Conflict. Noen utgivelsesdato er ikke kunngjort enda.

Her er de første skjermbildene:

Siste fra forsiden