Taktisk kamp på nettet

Everown er et nytt og lovende taktisk krigsspill hvor kampene foregår over Internett.

Utviklerne av Everown forteller at de er tilhengere av klassiske MMORPG-spill som tilbyr muligheten for at spillere kan kjempe mot hverandre, og at det er slik "player versus player"-kamp som har inspirert dem under produksjonen av Everown.

Everown beskrives som et sanntidsstrategispill fokusert på taktiske operasjoner. Spillerne får rollene som futuristiske eller fantasy-aktige gladiatorer, og må overvinne fiender spilt av andre mennesker. Everown kommer med en rekke spillmoduser, og mens noen fokuserer mer på action vil andre tilby en ekte strategisk opplevelse.

Spillets fokus hviler på taktikk, og det tilbyr spilleren mange ulike måter å kvitte seg med fienden på - her har vi alt fra vanlig nærkamp og skuddvekslinger til muligheten til å skjule seg i skyggene og overfalle motstanderne eller legge feller som blant annet kan påføre fienden ødeleggende sykdommer og forgiftninger.

I og med at spillet er inspirert av MMORPG-spill, får du tilgang til "buffs", altså magiske trylleformularer som i en kortere periode kan forbedre evnene til deg og lagkameratene dine. Du får også mulighet til å ødelegge for motstanderne ved å kaste forbannelser over dem. I motsetning til i vanlige MMORPG-spill har alle like muligheter fra starten av, og du tvinges ikke til å bruke evigheter på å oppgradere karakteren din for å kunne konkurrere.

Everown lar deg spille både over LAN og Internett, og vil være gratis å prøvespille. Spillet utvikles av StringData og kommer ut senere i år. For mer informasjon kan du ta en titt på det offisielle nettstedet (følg lenken nederst på siden).

Siste fra forsiden