Tårnforsvar i Majesty-universet

Defenders of Ardania er en spennende strategihybrid fra Paradox.

Svenske Paradox har mange jern i ilden, og et av de kommende prosjektene deres heter Defenders of Ardania. Spillet kommer til PC, Xbox 360, PlayStation 3 og iPad, og vil lanseres via digital distribusjon i løpet av årets andre kvartal. PC-versjonen kommer også i butikk.

Spillet foregår i fantasiverdenen fra Majesty-spillene, og er et «tower defense»-spill med en interessant vri. Her må du nemlig ikke bare forsvare deg, men også angripe.

Forsvar fantasilandet ditt.

Spillet inneholder tre forskjellige fraksjoner (siviliserte humanoider, demoner og vandøde, og drager og andre villdyr). Alle får unike omgivelser, tårn og enheter. Totalt får vi 24 ulike tårn og 24 typer enheter.

Magi vil også spille en viktig rolle, og vi får et bredt spekter av ulike formularer. Utviklerne skryter også at det vil være mulig å manipulere terrenget på ulike måter.

Spillet inkluderer en omfattende enspillerkampanje, men fokus skal primært være på flerspiller. To til fire spillere kan kjempe mot datastyrte motstandere eller hverandre, i tre forskjellige moduser.

Siste fra forsiden