Tecmo med golfspill til Revolution

Skaperne av Dead or Alive og Ninja Gaiden jobber med et golfspill til Revolution. Folkene bak Pac-Man World 3 jobber også med et Revolution-prosjekt.

Tecmo har fortalt at de jobber med et golfspill for Nintendo Revolution. Dette er en etterfølger til Pangya Golf, som er svært populær i Korea og Japan. Det PC-baserte originalspillet fokuserer på onlinespill, og er gratis å laste ned og spille. Det som imidlertid koster penger er utstyr og klær til golferne dine.

Vi har ikke spesielt mye informasjon om Skatto Golf Pangya Revolution, som det nye spillet heter, men det fortelles at det blir en lanseringstittel for Nintendos nye plattform, i alle fall i Østen. Forhåpentligvis får vi se spillet i vår del av verden også, sammen med Monster Farm Online, som Tecmo utvikler for PC.

Et annet studio som jobber med et spill til Nintendo Revolution er britiske Blitz Games, som blant annet har stått for Pac-Man World 3. De vil imidlertid ikke ut med spesielt mye informasjon om spillet deres, men forteller at de har signert en avtale med en stor utgiver, og at de vil gi ut mer informasjon om spillet snart.

Blitz Games jobber som kjent også med Possession for Xbox 360 og PS3, et zombiespill der du får kontroll over hundrevis av levende døde som må spre frykt og ødeleggelse i en moderne by.

Siste fra forsiden