Telenorligaen

Telenorligaen utvider tilbudet til våren

Nytt lagbasert konsept for Hearthstone og StarCraft.

Blizzard

DETTE ER TELENORLIGAEN:

Vis mer

Norsk seriespill i Counter-Strike, League of Legends, Hearthstone og StarCraft II med 290 000 kroner i premier i 2015 sponset av Logitech G.

Toppdivisjonen i hvert spill bestod av de åtte beste i landet. Finalene i Counter-Strike og League of Legends ble spilt på SpillExpo.

Regjerende seriemestre i de ulike spillene:

Counter-Strike:London Conspiracy

League of Legends:Oslo Lions

Hearthstone:Fredrik «Selkr» Lindh

StarCraft:Jens «Snute» Waller Aasgaard

Påmeldingen til vårsesongen av Telenorligaen åpner januar 2016.

Som et tillegg til seriespill i de fire kjernespillene Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, Hearthstone: Heroes of Warcraft og StarCraft: Legacy of the Void, vil Telenorligaen nå inkludere et nytt «Team League»-format i solospillene Hearthstone og StarCraft.

Det lagbaserte formatet i StarCraft blir en direkte videreføring av Norsk Clan League som tidligere er arrangert av SC2.no. Konseptet blir nå offisielt en del av Telenorligaen.

Hver StarCraft-runde spilles best av ni, og det er opp til den enkelte klubb å velge hvilke spillere som stiller til hver individuell kamp. Klubbene kan ha så mange spillere de ønsker i oppstillingen (minimum fem), men flertallet av de som faktisk spiller må være norske statsborgere. Det første laget med fem seire vinner serierunden.

Formatet for Hearthstone blir etter all sannsynlighet noe forskjellig, men formålet er det samme: Finne ut hvilken norsk klubb som har de beste solospillerne i stallen

De nye ligaene starter med ett nivå bestående åtte lag for StarCraft og Hearthstone. Alle klubber kan stille til en åpen kvalifisering lørdag 16. januar og søndag 17. januar klokken 14:00.

Her melder du deg på:

Trenger du et lag til «Team League»? Prøv Spillermarkedet »

Påmeldingen til det ordinære seriespillet i Telenorligaen er åpent fra 1. januar til 31. januar, med ligastart 6. februar.

Spørsmål angående det nye Team League-konseptet kan sendes til e-sport@gamer.no. Følg også Telenorligaen på Facebook for siste nytt.

Siste fra forsiden