Telialigaen - Counter-Strike

– Telialigaen er viktig for 777

777-spiller Haris «H4RR3» Hadzic forteller at klubben satser i Norge selv om de har et mål om å bli god internasjonalt. Mandag slo de Apeks Rebels i åpningskampen.

Haris «H4RR3» Hadzic og 777 sikret seieren mot Apeks Rebels.
Mose by Scream/777

SLIK ENDTE FØRSTE RUNDE I TELIALIGAEN COUNTER-STRIKE

Vis mer

777 2 - 1 Apeks Rebels
Foxed 2 - 1 Wizard
VOID 2 - 1 Midgard
20:00 - Metizport - Nordavind Talent (tirsdag)
19:00 - Viking - Oilers (onsdag)

Fire kamper spilles mandag 29. august, mens den siste går tirsdag 30. august.

Terminliste »

Tabell »

Før mandagens hovedkamp i Telialigaen Counter-Strike var Apeks Rebels positive til at de skulle kunne ta poeng mot forhåndsfavoritten 777. Det gikk ikke, og 777 stakk av med seieren 2-1. Haris «H4RR3» Hadzic i 777 sier at det var forventet at Apeks skulle karre til seg et kart.

– Den gikk som forventet. At de ga oss en fight men at det ikke holder helt i lengden. Vi spilte ikke på vårt ypperste heller, men godt å dra den i land.

Før sesongen annonserte Telialigaen at de endelig går over til best av tre-formatet også i seriespillet. Dette er noe spillerne liker, selv om Hadzic fortsatt har noe å pirke på.

– Veldig bra det, men fortsatt litt for sjukt at det er hjemme- og bortelag i veto-prosessen. Burde bare gå ut fra seeding fra sesongen før når det kommer til veto. Ellers er best av tre veien å gå, det var Counter-Strike for alle pengene mandag.

LES OGSÅ: – Vi har en fordel fordi vi er revansjelystne

Se kampen mellom 777 og Apeks Rebels i opptak på TV 2 Play »

Takler presset fint

DISSE SPILTE FOR 777

Vis mer

Mikael «mikki» Gaup
Jonatan «Ruyter» Ruyter
Haris «H4RR3» Hadzic
Kristian «akEz» Kornbakk
Ole «Marcelious» Langan

Snorre «fletch» Granerud (trener)

777 SISTE RESULTATER I TELIALIGAEN:

🟢 🟢 🟢 🟡 🟢

Før sesongen ble 777 satt som en soleklar favoritt til å vinne. Hadzic sier at laget ikke kjenner på presset.

– Nei, jeg tror vi takler det presset veldig fint. Vi har opparbeidet oss rutine sammen mot gode lag, og i pressede situasjoner. Apeks Rebels har mye av de samme forutsetningene som oss, så de burde kjenne på et press om å levere, noe jeg er sikker på at de gjør, forklarer Hadzic.

Haris «H4RR3» Hadzic og 777 mener Telialigaen er viktig for dem.
Mose Studios/777

Forut for sesongen forklarte 777-kaptein Kristian «akez» Kornbakk at laget sikter mot å bli topp 30 i verden. Tidligere norske topplag har nedprioritert Telialigaen med slike målsettinger. I følge Hadzic blir det ikke slik med 777.

– Telialigaen skal vinnes og er viktig for 777, så det skal vi fikse.

Les også
Kommentar: Brages betraktninger: Lotto på tippekupongen

Siden forrige sesong har Snorre «Fletch» Granerud tatt plass på trenerbenken, og Ole «Marcelious» Langan tatt over AWP-rollen i laget. Hadzic sier at dette er meget viktig for laget.

– «Fletch» sin overgang har gått silkemykt. Han er den beste treneren i Telialigaen og den beste vi kunne hatt. Utviklet seg enormt taktisk og har hatt stor påvirkning på vår utvikling. «Marcelious» bringer skuddkraft og den berømte stjernefaktoren for oss. Begge to er meget viktige for vårt lag, avslutter Hadzic.

LES OGSÅ: Vil det endelig bli et troneskifte i norsk Counter-Strike?

Siste fra forsiden