Telialigaen Bedrift

Telialigaen har Norges største bedriftsliga

Over 130 lag er påmeldt.

Petter Elstad/Telialigaen

Tidligere i mars lanserte Telialigaen en ny plattform hvor både erfarne og uerfarne gamere får muligheten til å konkurrere med sine egne kollegaer som lagkamerater. Første runde av seriespillet ble spilt for en snau uke siden, og med tre forskjellige spill å konkurrere i ble oppmerksomheten rundt ligaen stor.

Les alt om Telialigaen Bedrift her »

Ligaen har i første omgang blitt lansert for spillene Counter-Strike, Rocket League og FIFA, og har blitt et samlepunkt for norske bedrifter. Med mangel og savn på sosiale aktiviteter har Telialigaen Bedrift kommet på banen på et perfekt tidspunkt. Med over 130 lag påmeldt er ligaen nå en av de største sosiale aktivitetene for bedrifter i Norge. Samtidig er ligaen den største norske bedriftsligaen innen e-sport.

LES OGSÅ: Rekordpåmelding i Telialigaen

Erling Rostvåg er administrerende direktør i Good Game.
Gamer.no

Administrerende direktør i Good Game, Erling Rostvåg bestemte seg sammen med resten av Good Game for å lansere en bedriftsliga for Telialigaen.

– Vi har lenge ønsket å gjøre noe for flere enn de som staser fullt på e-sport, og flere har henvendt seg og etterlyst en bedriftsliga i dataspill. Vi tar med oss våre erfaringer som Norges proffeste e-sportarrangør når vi nå starter Telialigaen Bedrift, så jeg er sikker på at dette blir en god opplevelse for alle, forteller Rostvåg.

LES OGSÅ: Telialigaen lanserer bedriftsliga

Leder for bedriftsmarkedet i Telia Norge, Jon Christian Hillestad er også positiv til effekten bedriftsligaen har på både de som deltar og de som ser på.

– Vi tror det er flere som kjenner litt på at de gjerne skulle hatt et aktivitetstilbud sammen med kollegene. Samtidig får stadig flere øynene opp for gaming, og å spille sammen som bedriftslag er veldig gøy og sosialt, forteller Hillestad.

Siste fra forsiden