Telenorligaen / Counter-Strike: Global Offensive

Temp.no er vinnere av Counter-Strike-ligaen

BX3 kjempet godt med kniven på strupen, men tapte likevel 2-0.

Valve

DETTE ER TELENORLIGAEN

Vis mer

Norsk seriespill i Counter-Strike, League of Legends, Hearthstone og StarCraft II med 290 000 kroner i premier sponset av Logitech G og Expert. Over 2000 spillere har deltatt i vårsesongen og det er spilt mer enn 300 kamper i uka.

Toppdivisjonen i hvert spill består av de åtte beste i landet. Disse møttes til ukentlige bruduljer, og etter syv runder ble det hele avsluttet i et sluttspill før man kåret endelige vinnere.

Ofte stilte spørsmål om ligaen »

Ligaportal med tabeller og resultatoversikt:

Søndag kveld ble finalen i vårens sesong av Telenorligaen spilt mellom topplaget Temp.no og overraskelsen BX3 Elektroniske Sportsklubb. Temp.no trakk det lengste strået og slo BX3 2-0 etter to jevnspilte kart.

Favoritten leverte

Temp.no var på forhånd storfavoritt til å vinne kampen, og leverte sterkt i de avgjørende øyeblikkene. På første kart, som var Cache, startet Temp.no på terroristsiden. Laget hadde en ekstremt god førsteomgang og avsluttet omgangen med en 10-5 ledelse.

I andre omgang kjempet BX3 hardt og klarte å ta sju runder fra sine motstandere før Temp.no til slutt sikret den avgjørende 16. runden.

BX3 tapte knivrunden på andre kart som var Inferno, og måtte starte på den mindre sterke terroristsiden. De fikk den åpningen de ønsket og tok de tre første rundene. Temp.no kom fort tilbake etter dette, og endte første omgang med en 10-5-ledelse.

I andre omgang startet Temp.no meget bra, men BX3 kjempet godt tilbake. Men favorittene leverte som forventet og stod til slutt igjen som seierherre i finalen etter 16-12 på Inferno, og stakk av med hele 10 000 norske kroner i premiepenger. BX3 fikk 5000 kroner for andreplassen.

VGTV viste finalen

Finalen ble vist på VGTV og hadde flere tusen seere. VG ønsket å teste vannet når det gjelder e-sport og valgte Gamer.no som samarbeidspartner. I løpet av de kommende dagene vil vi komme med intervjuer av spillere fra begge lag.

I videovinduet under kan du gjenoppleve den høydramatiske finalen.

Siste fra forsiden