Rocktober starter tidlig

Test Brütal Legend i dag

I dag kan Xbox 360-eiere teste en demo av Brütal Legend.

Det neste spillet fra skaperne av Psychonauts er endelig på vei til å bli ferdigutviklet. I Brütal Legend spiller du roadien Eddie Riggs, som på magisk vis transporteres til en Heavy Metal-verden. Der må han kjempe for å frigjøre menneskeheten fra demonherskeren Doviculus.

Eddie møter en historisk korrekt kjempeedderkopp laget av metall.

Etter hvert møter han også Ophelia, som er like vakker som hun er tøff. Ikke bare blir hun en hjelpsom alliert på ferden, men det tar selvsagt ikke lang tid før Eddie blir forelsket.

Demoen lar oss teste første etappe av Eddies reise gjennom den sagnomsuste metallalderen. Etter et uhell våkner Eddie opp på et fjell av lik, og situasjonene blir verre når blodtørstige druider og nonner prøver å kverke ham. Til alt hell får han fatt i en kampøks, og dermed begynner reise for frelse dette merkelige landet fra demonkeiseren Doviculus.

Til nå har demoen kun vært tilgjengelig for de som har forhåndsbestilt spillet, men i dag låses den opp for alle gullmedlemmer. Les vår sniktitt for mer info om dette spillet, som lanseres i oktober.

Oppdatering: Demoen er for øyeblikket ikke tilgjengelig i Europa, men i følge Major Nelson arbeides det med å rette på dette.

Siste fra forsiden