Test Drive: Eve of Destruction til Xbox

I går kunngjorde Atari at det neste spillet i Test Drive-serien også vil komme til Xbox.

Test Drive: Eve of Destruction er det neste spillet i den kjente Test Drive-serien, og PS2-versjonen er ventet i salg i september. Nå er det klart at spillet også kommer til Xbox i løpet av høsten. Test Drive: Eve of Destruction er under utvikling hos Monster Games, og er basert på virkelig ekstrem-racing hvor den eneste regelen er at det ikke finnes noen regler.

Test Drive: Eve of Destruction lover enda mer action, mer fart, og større og mer spektakulære krasj. Spillet vil komme med en hel rekke nye og vanvittige biler, og du får kjøre alt fra begravelsesbiler og skolebusser til modifiserte drosjer. Totalt kommer spillet med over 30 kjøretøy.

I tillegg får vi spille en rekke nye og sære bilsporter, som "Demo Derby", hvor målet er å sørge for at din bil er den siste som fremdeles er i kjørbar stand, "Gauntlet", hvor du kjører en begravelsesbil og må forsøke å fullføre et visst antall runder mens alle de andre bilene prøver å krasje bilen din i stykker, og "Trailer Race", hvor løpet kompliseres av store tilhengere som må overleve den ville ferden mot mål.

Siste fra forsiden