Test EverQuest II-ekspansjon gratis

Nå kan du teste EverQuest II-ekspansjonen Echoes of Faydwer i syv dager helt gratis (uansett om du har EverQuest II eller ikke).

I forbindelse med at Sony Online Entertainment har lansert Echoes of Faydwer, den tredje ekspansjonspakken til EverQuest II, har de satt i gang en storstilt gratistest av spillet, som varer i syv dager fra og med 6. desember. Om du vil benytte anledningen, er det bare å stikke innom EverQuest II-nettstedet, hvor du kan laste ned spillet. Du behøver ikke kredittkort for å delta i testen.

Gratisperioden fokuserer på den nye rasen som introduseres i Echoes of Faydwer (feer), og foregår i og rundt den idylliske byen Kelethin. Her kan spillerne få ulike oppdrag, kjempe mot en rekke farlige monstre og eksperimentere med rasens unike egenskaper. De kan også teste andre klasser og raser, og prøve ulike måter å spille på.

EverQuest II er et massivt flerspillerspill som foregår i en gigantisk fantasiverden med tusenvis av spillere samtidig. Echoes of Faydwer legger til omtrent 350 nye oppdrag, en rekke nye yrker, hatter, rustninger og drakter, nye hester og over 40 nye monstre. I tillegg får vi 20 nye soner, og eventyrområder hvor spillere kan kjempe mot hverandre.

Dessuten får vi selvsagt nytt utstyr, samt en haug av magiske formularer og oppskrifter. "Achievement"-systemet fra den forrige ekspansjonen, Kingdom of Sky, skal også ha fått seg en kraftig oppgradering, og inkluderer nå ekstra underklasseegenskaper, som tillater spillerne å skreddersy figurene sine mer enn noen gang.

Mer informasjon om Echoes of Faydwer finner du på ekspansjonens offisielle nettsted.

Siste fra forsiden