Test Fury gratis

Til neste helg kan du teste det massive flerspillerrollespillet Fury helt gratis.

Fury er et massivt flerspillerspill som fokuserer på kamp spillerne i mellom. Her ønsker ikke utviklerne å gi deg klassebegrensninger eller be deg spille i månedsvis for å få en konkurransedyktig figur. I stedet får du slå deg løs mot menneskelige motstandere helt fra første øyeblikk du starter spillet. Tiden du sparer på å slippe kjedelig "grinding" kan du bruke på andre ting, mener Auran.

Utviklerne forteller at Fury har et raskt og heftig kampsystem ulikt noe annet i sjangeren. Egenskaper og magi utføres for eksempel akkurat i det du velger det, slik at du ikke behøver å vente på at det magiske angrepet ditt skal aktiveres.

Spillet kommer med over 400 egenskaper som du kan låse opp, og bruke til å utvikle din egen unike figurklasse. Dessuten loves vi et virtuelt tonn med våpen og utstyr og tre ulike spilltyper (to er lagbaserte, i den tredje kjemper alle mot alle).

Til neste helg (fra og med fredag 27. juli) kan alle som vil prøve Fury. Det du må gjøre for å få plass er å skrive deg opp hos Auran, og hvis du er blant de første 200 000 som skriver seg opp får du videre instruksjoner når helgen nærmer seg. Mer informasjon om Fury finner du på spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden