Test gratis Mercedes-spill

Prøvekjør ny modell

Nå kan du laste ned Mercedes CLC Dream Test Drive, et gratisspill fra Mercedes.

I fjor prøvde BMW seg med litt interaktiv markedsføring, ved å lansere BMW M3 Challenge. Dette var en gratis bilsimulator fra skaperne av GT Legend, Blimey Games.

Arkaderacing med Mercedes.

Nå har erkerival Mercedes slengt seg på spillbølgen, og lansert Mercedes CLC Dream Test Drive. I dette spillet får du teste den nye CLC Coupé, og du får kjøre sammen med seks motstandere på fire forskjellige baner.

For å skape litt ekstra blest rundt spillet, vil Mercedes hver måned dele ut premier til de som ligger på toppen av spillets onlinebaserte ledertavler.

Spillet er utviklet av Team 6, som har stått bak titler som French Street Racing og German Street Racing. Dette er med andre ord ikke en bilspillutvikler av Blimeys kaliber.

Om du vil teste om Mercedes CLC Dream Test Drive kan hamle opp med BMW M3 Challenge, kan du laste spillet ned fra Gamer.no. Installasjonsfilen er på cirka 100 MB.

Bittorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via Bittorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller Utorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

Siste fra forsiden