Test Guild Wars: Nightfall før lansering

NCsoft og ArenaNet har kunngjort at alle som vil kan teste Guild Wars: Nightfall gratis i helgen fra 22. september.

En av de smartere tingene ArenaNet og NCsoft har gjort i forbindelse med markedsføringen av Guild Wars-spillene har vært å benytte seg av gratisperioder hvor alle som vil har kunnet teste spillene helt gratis. Nå skal de snart lansere Guild Wars: Nightfall, og i den forbindelse har de kunngjort nok en gratisperiode.

Denne perioden starter klokken ni på kvelden fredag 22. september, og varer til klokken ni på morgenen mandag 25. september. Sniktitten vil gi oss mulighet til å oppleve de nye miljøene, samt nye oppdrag og arenaer. Dessuten kan vi teste de nye heltetypene fra Nightfall og Nightfall-unike egenskaper.

Guild Wars: Nightfall er det tredje spillet i Guild Wars-serien, og foregår på et kontinent som heter Elona. Dette er inspirert av områdene Nord i Afrika, og vi får oppleve savanner, ørkenområder og Marokkansk-inspirerte byer. Kontinentet har tre store provinser: Istan, Kourna og Vabbi. Det er Istan-provinsen vi får oppleve senere denne måneden.

De to nye heltetypene er dervish og paragon. Dervishen er en hellig kriger som bruker ljå i nærkamp, og som har evnen til å midlertidig ta på seg gudeform. Paragonen er utrustet med spyd, og kan hjelpe allierte ved hjelp av magiske rop, og egner seg godt som støttetropp til de mer tyngre angriperne.

Mer om Guild Wars finner du på spillets offisielle nettsted. Lanseringen av Guild Wars: Nightfall vil finne sted i slutten av oktober.

Siste fra forsiden