Test RACE på Steam

Fra og med i dag kan du prøvespille WTCC-simulatoren RACE gratis gjennom Steam-nettverket.

Har du lyst til å teste fullversjonen av bilspillet RACE: The WTCC Game? Da bør du henge i, for fra i dag til søndag 21. januar kan det spilles gratis over Valves digitale distribusjonssystem, Steam. For å finne ut hvordan du skal gå frem for å teste spillet, kan du stikke innom kampanjens nettside.

RACE har alle bilene, førerne og banene fra WTCC-mesterskapet 2006. Spillet benytter seg av seriens offisielle toløpsformat, hvor de åtte beste førerne fra det første løpet får bytte plass på starten av løp nummer to. Hvert løp tar 20 minutter, og vinneren er føreren med flest poeng etter begge løpene.

SimBin har også samarbeidet med alle fabrikantene i WTCC-serien for å skaffe all nødvendig informasjon for å gjenskape mesterskapet på en så autentisk måte som mulig. RACE har en realistisk skademodell og tøffe (men ikke urettferdige) datastyrte motstandere. Spillet støtter flerspiller for hele 26 spillere samtidig.

Henrik Roos, som er sjef hos den svenske utvikleren SimBin, forteller at spillet er enkelt å lære, men vanskelig å mestre. Nybegynnere kan starte spillet og slenge seg rett ut på banen, mens eksperter kan skru på det ene simulatoraspektet etter det andre for å bli utfordret.

Siste fra forsiden