Test skytespillet Kwari

Et skytespill du kan leve med

I Kwari kan du tjene penger på dine evner som spiller.

Det nettbaserte skytespillet Kwari har nå blitt lansert. Spillet er i utgangspunktet gratis, og minner om et typisk arenabasert skytespill (som Unreal Tournament, Quake 3: Arena og Team Fortress 2).

Jackpot?

Spillet har imidlertid én ting som skiller det fra konkurrentene: Du kan tjene penger på det. Alle spillerne må nemlig betale for ammunisjonen de bruker i spillet, og pengene de betaler går i potten som de så kjemper om.

– Man tar penger fra andre spillere ved å treffe dem med skudd, men du ender aldri opp i en situasjon der du skylder spillet penger. Du kan også vinne penger ved å holde en «pille» så lenge som mulig, eller være den siste som holder pillen når spillet er over, sier Eddie Gill fra Kwari Limited til Gamer.no.

De flinkeste spillerne vil i følge Kwari Limited kunne leve av spillet. Men det skal aldri bli for lett, og spillet er designet slik at du hele tiden møter spillere på ditt nivå. Dessuten vet du aldri hvem du spiller mot, noe som hindrer at folk kan samarbeide om å vinne.

Om du synes dette høres spennende ut kan du laste spillet ned fra Gamer.no. Vær oppmerksom på at du må være over 18 år for å spille dette spillet (da det er penger involvert). Installasjonsfilen er på 800 MB.

BitTorrent-teknologien gjør at filen sendes mellom lesere som har lastet den ned. Dette gir også høyest nedlastingshastighet. For å laste ned via BitTorrent trenger du en klient. Vi anbefaler ABC eller uTorrent.

Eventuelt kan du laste ned via FTP (begrenset til 100 KB/s):

For mer informasjon om Kwari og hvordan spillet fungerer, kan du stikke innom det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden