The Agency er aktuelt igjen

Det kommende storspillet har blitt holdt tilbake på grunn av kvaliteten.

The Agency har siden annonseringen i 2007 vært et av de heteste essene i Sonys erme. Det massive onlinespillet finner sted i en spionsetting, og har vært en sann storsatsning fra utvikleren bak spill som Planetside og EverQuest II.

Spennende scener.

Spillet har likevel vært plaget av en rekke utsettelser, og man trodde en stund at det var kansellert eller i det minste satt på vent. Derfor er det både gode og dårlige nyheter når spillbloggen Kotaku nå rapporterer om at The Agency fortsatt er under utvikling, men ikke kommer før andre halvdel av 2011.

– Det kom et øyeblikk hvor vi så på produktene våre og innså at de var for dårlige, og at vi rett og slett måtte gjøre bedre. Ta for eksempel DC Universe Online. Det holdt vi tilbake i over 1,5 år, og nå er jeg svært fornøyd med det, er spillprosjektets leder John Smedleys versjon av det hele.

The Agency opptrer som en regelrett agentsimulator, og blander rollespillelementer, bilkjøring og førstepersonsskyting. Her utkjemper de to fraksjonene U.N.I.T.E og paraGON blodige kamper i mange ulike miljøer, og det hele skal være tungt ferdighetsbasert.

Spillet er som sagt satt til å komme ut i andre halvdel av 2011 til PlayStation 3 og PC.

Siste fra forsiden