The Chronicle of the Three Kingdoms

The Chronicles of the Three Kingdoms er et sanntidsstrategispill basert på en historisk saga om tre kinesiske kongedømmer.

The Chronicles of the Three Kingdoms er et strategispill som kombinerer taktisk krigføring i sanntid med strategi på høyt plan. Her får du kommandere divisjoner bestående av opp til åtti menn samtidig, og du må lede dem til seier ved hjelp av taktikk, strategi og formasjoner.

Spillet gir deg rollen som lederen for Liu Bei-fraksjonen, og målet ditt er å gjenopprette Han-dynastiet i det eldgamle Kina. Magitech (som selv er et kinesisk selskap) forteller at historien er vevd inn i kampanjeslagene, og at spillerne vil måtte ta vanskelige beslutninger underveis. Som resultat av valgene de gjør vil hver spiller få oppleve en unik vei gjennom spillet.

Spillet kommer blant annet med detaljerte slag om borger og slott, historiske kinesiske kampformasjoner, et rollespillaktig erfaringssystem for generalene og litt magi, i form av unike objekter og spesialegenskaper. Kampene foregår på store 3D-områder med realistisk terreng (som selvsagt må tas hensyn til når du legger strategier).

Den nylanserte demoen inneholder en introduksjonsfilm og tre oppdrag fra spillets kampanje. Demoens installasjonsfil er på 689 MB.

Eller fra en av følgende kilder:

Siste fra forsiden