The Chronicles of Narnia

Følg Lucy, Edmond, Peter og Susan på eventyr i en magisk verden på den andre siden av klesskapet.

The Chronicles of Narnia: The Lion, The Witch and The Wardrobe er basert på C.S. Lewis sin klassiske fortelling om fantasiverdenen Narnia. Spillet vil følge historien i den kommende Disney-filmen, og tar for seg eventyrene til Peter, Susan, Edmund og Lucy som forviller seg inn i en fantastisk verden gjennom en slags portal i et stort klesskap.

Denne verdenen er imidlertid ikke så hyggelig som den virker ved første øyekast - den har nemlig vært fanget i en hundre år lang magisk vinter, og er under kontroll av den onde hvite heksa. En eldgammel profeti forteller at to gutter og to jenter fra menneskenes verden vil være de som overvinner heksen og knekker forbannelsen, og her kommer naturligvis de fire barna inn i bildet.

Heksa er imidlertid fast bestemt på å hindre profetien i å oppfylles (noe som er forståelig, med tanke på at fremtidsutsiktene hennes ser svært dystre ut om profetien viser seg å være sann), og gjør alt for å stoppe barna, som på sin side allierer seg med den rettmessige kongen av Narnia; løven Aslan.

Underveis må de kjempe mot monstre som minotaurer, kyklopser, varulver, spøkelser og mye mer. Hver av karakterene kommer med sine egne egenskaper som spilleren må utnytte seg av, og utviklerne i Travellers Tales forteller at gameplayet består av heftig action og intrikat hjernetrim. I tillegg loves mulighet for to spillere, og sømløs integrasjon av sekvenser fra filmen.

Den nylanserte demoen er på 183 MB, og kommer med to brett - "Frozen Lake" og "Rescue Edmund". Du kan laste den ned herfra:

Siste fra forsiden