The Exchange Student er ute nå

Det er ikke lett å være italiensk utvekslingsstudent i Sverige. I alle fall ikke hvis første episode av pek-og-klikk-serien The Exchange Student er noe å dømme etter.

The Exchange Student: First Day in Sweden er det første spillet i en serie med episodiske pek-og-klikk-eventyr hvor vi følger den italienske utvekslingsstudenten Emilio Carboni. Det er selvfølgelig ikke bare flott natur og frisk luft som lokker en italiensk 22-åring opp til det kalde nord - han har nemlig hørt om de vakre skandinaviske jentene, og nå er han fast bestemt på å finne seg en svensk kjæreste.

Utviklerne lover et humoristisk og friskt eventyr i ekte LucasArts-stil. Gameplayet skal være enkelt å sette seg inn i, og progresjonen gjennom spillet skal være raskere enn i mange andre eventyrspill, hvor det er lett å sette seg fast. Dessuten er det alltid massevis av ting å gjøre, slik at både vante eventyrere og tilfeldige gamere skal få noe å kose seg med her.

Den første episoden av The Exchange Student koster 10 euro, og kan kjøpes fra spillets offisielle nettsted. For øyeblikket er den kun tilgjengelig på PC, men utviklerne jobber med versjoner til både Mac og PocketPC. Episode nummer to kommer i oktober.

Siste fra forsiden