The Force Unleashed får slippdato

Kraften slippes løs i september

Til høsten er det klart for det nyeste Star Wars-actionspillet.

LucasArts har endelig fastsatt en slippdato for det neste spillet lagt til Star Wars-universet. Sith-lærlinger kan merke seg den 19. september som dagen de endelig kan begynne å jakte på Jedier.

Spillmotoren og fysikkmotoren får kjørt seg når en Storm Trooper blir banket.

Star Wars: The Force Unleashed er et tredjepersons actionspill og foregår mellom Star Wars: Revenge of the Sith og Star Wars: A New Hope. Du påtar deg rollen som Darth Vaders hemmelige lærling og skal hjelpe Sith-fyrsten med å utrydde de gjenværende Jediene. Om lojaliteten til Vader holder gjennom hele spillet gjenstår å se.

En av de mest spennende nyhetene i The Force Unleashed er Digital Molecular Matter, en spillmotor som skal gi realistisk ødeleggelse av forskjellige stoffer. Et hardt slag mot metall vil få det til å bøye seg, mens treverk blir splintret av et lignende slag.

I tillegg brukes Havok til fysikk og Euphoria for å animere spillfigurene. Resultatet skal være en svært interaktiv spillverden som reagerer på hvordan du kjemper og bruker omgivelsene.

LucasArts står selv for utviklingen av PlayStation 3- og Xbox 360-utgavene av spillet, og samarbeider med Krome Studios om utviklingen til Wii, PlayStation 2 og PSP. DS-utgaven av spillet er det n-Space som står for.

Siste fra forsiden